Om Värmepumpsguiden

På Värmepumpsguiden strävar vi efter att bli en komplett och lättbegriplig faktabank kring allt som rör värmepumpar. Sidan drivs i samarbete med Bergvärme-Info.se, en förmedlartjänst mellan uppdragsgivare och leverantörer av värmepumpstjänster. Tjänsten startades 2006 och har tusentals nöjda kunder varje år.

Genom tjänsten får privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar snabbt och enkelt kontakt med svenska värmepumpsinstallatörer i sitt område, oavsett om det gäller bergvärme i Örebro, Luleå och Stockholm, Luft luft värme i Luleå, jordvärme i Göteborg eller Luft vatten värme i Umeå, Lund, Helsingborg eller Halmstad.

Kort sagt, oavsett vart i landet du befinner dig så finns det proffsiga installatörer som vill ge dig en offert på värmepump i det området.

Vi på Värmepumpsguiden råder alltid den som letar värmepump att köpa och installera pumpen i samråd med en expert, oavsett om en planerat att göra vissa delar som grävning på egen hand. Vi hoppas att vi med denna sida kan underlätta och hjälpa dig fatta beslut och förhandla fram rätt modell av värmepump – och till ett bra pris – med de installatörer du kontaktar för offerter, oavsett om du är ute efter en installatör av värmepump i Skåne eller en installatör av sjövärme i Östersund.

Stort lycka till med din kommande värmepumpsaffär!